Testszerviz- Sopron

Padlizsán úr mai kalandja

Padlizsán úrnak ez a hétfő nem végződött túl jól.

Itt még semmit nem sejtve vígan heverészett élvezve a semmittevést 

Én viszont már tudtam, hogy órái meg vannak számlálva. Nagy terveim voltak vele – s a tervek meg is valósultak.

Lehet hogy itt már Ő is sejtett valamit?

Nekem persze nem mutatott félelmet, vidáman mosolygott a konyhában, nem sejtve sorsát.

Én viszont elszánt voltam, s egy jó nagy hámozókéssel közeledtem felé.

A horror részleteket hagyjuk, hátha kiskorúak is olvasnak, helyette nézzük a végeredményt:

Padlizsános laskagomba bébispenóttal, kaliforniai paprikával:

1 db padlizsán – nem muszáj, hogy hasonlítson Padlizsán úrra

egy marék bébi spenót

1 tálca laskagomba

fél piros és fél sárga  kaliforniai paprika 

2 gerezd fokhagyma

só, bors

A zöldségeket és a laskagombát  összekockáztam, vajon megpároltam , sóztam, borsoztam.

A bébispenótot adtam hozzá legutoljára, egy adag friss bazsalikommal együtt.

Azóta már el is fogyott ebédre, s Padlizsán úr élete  így kapott értelmet: egészséges ebéddé avanzsált a konyhámban.

Hát kell ennél szebb halál egy padlizsánnak? 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!