A Testszerviz program szerinti étkezés sok időt megtakarít nekünk a konyhában.
Ma ebédemet betegen készítettem el, kb. 20 perc alatt, s nagyon finom lett.
Harcsa tejszínes medvehagyma mártással, mentás padlizsánnal.
Hozzávalók:
Egy darab harcsafilé ( nekem karácsonyról maradt a fagyasztóban)
Egy csokor medvehagyma
3 ek. tejszín
2 ek. szezámliszt
Halfűszer
só, bors
3 mentalevél
2 db kisebb padlizsán
A harcsát kicsit lesóztam, halfűszerrel megszórtam, s hagytam kb. egy órát ebben e fűszerkeverékben.
Amikor kiolvadt, betettem egy tepsibe, olíva olajat locsoltam rá, s kb. 20 percig sütöttem.
Közeben a medvehagymát megmostam, apróra vágtam, olíva olajon megfuttattam, szórtam rá egy kis szezámlisztet s felöntöttem a 3 ek. tejszínnel. Felforraltam. Sóztam, borsoztam
A padlizsánt meghámoztam, felkockáztam, s megpároltam olajon. Sóztam borsoztam, végül rászórtam a 3 mentalevelet, apróra vágva.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: