Testszerviz- Sopron

Még betegen is könnyű elkészíteni egy Testszervizes ebédet

A Testszerviz program szerinti étkezés sok időt megtakarít nekünk a konyhában.

Ma ebédemet betegen készítettem el, kb. 20 perc alatt, s nagyon finom lett. 

Harcsa tejszínes  medvehagyma mártással, mentás padlizsánnal.

Hozzávalók: 

Egy darab harcsafilé ( nekem karácsonyról maradt a fagyasztóban)

Egy csokor medvehagyma

3 ek. tejszín

2 ek. szezámliszt

Halfűszer

só, bors

3 mentalevél

2 db kisebb padlizsán

A harcsát kicsit lesóztam, halfűszerrel megszórtam, s hagytam kb. egy órát ebben e fűszerkeverékben.

Amikor kiolvadt, betettem egy tepsibe, olíva olajat locsoltam rá, s kb. 20 percig sütöttem.

Közeben a medvehagymát megmostam, apróra vágtam, olíva olajon megfuttattam, szórtam rá egy kis szezámlisztet s felöntöttem a 3 ek. tejszínnel. Felforraltam. Sóztam, borsoztam

A padlizsánt meghámoztam, felkockáztam, s megpároltam olajon. Sóztam borsoztam, végül rászórtam a 3 mentalevelet, apróra vágva. 

Isteni ebédem lett! 1

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!