Testszerviz- Sopron

Brassói aprópecsenye másképpen

Hozzávalók:brassoi

1 nagy zellergumó

egy fél csirkemell

3 gerezd fokhagyma

bors

kókuszzsír, vagy vaj 

 

A zellergumót megtisztítom, s kg fél cm vastag szeletekre vágom.

A szeleteket teflon serpenyőben kókuszzsíron grillezem. Sózom, borsozom. Amikor megpirult mindkét oldala, apró kockákra vágom. 

A csirkemellet kockázom, kókuszzsíron megpárolom, Sózom, borsozom, s fokhagymát nyomok rá. Belekeverem a zellerkockákat. 

Tapasztalat: 

Egyik nagy kedvencem, különlegesen finom. Ne félj a zellertől, a grillezett verzió egyáltalán nem olyan, mint a levesbe főtt zeller! Vajon is grillezheted, akkor még különlegesebb ízvilágot kaphatsz. Tálalás előtt reszelhetsz rá parmezán sajtot. A fokhagymával különlegesen jó ízkombinációt ad.

Megszórhatos snidlinggel is, hogy gusztábban tudd tálalni. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!