1 nagy zellergumó
egy fél csirkemell
3 gerezd fokhagyma
só
bors
kókuszzsír, vagy vaj
A zellergumót megtisztítom, s kg fél cm vastag szeletekre vágom.
A szeleteket teflon serpenyőben kókuszzsíron grillezem. Sózom, borsozom. Amikor megpirult mindkét oldala, apró kockákra vágom.
A csirkemellet kockázom, kókuszzsíron megpárolom, Sózom, borsozom, s fokhagymát nyomok rá. Belekeverem a zellerkockákat.
Tapasztalat:
Egyik nagy kedvencem, különlegesen finom. Ne félj a zellertől, a grillezett verzió egyáltalán nem olyan, mint a levesbe főtt zeller! Vajon is grillezheted, akkor még különlegesebb ízvilágot kaphatsz. Tálalás előtt reszelhetsz rá parmezán sajtot. A fokhagymával különlegesen jó ízkombinációt ad.
Megszórhatos snidlinggel is, hogy gusztábban tudd tálalni.